Apotheekrobot

Maak tijd voor wat echt belangrijk is

Bij ArsPharma streven we steeds naar de meest optimale en effectieve werking binnen uw apotheek. Enerzijds voor u als apotheker en anderzijds om uw klanten een zo kwalitatief mogelijke service te bieden.

Een (verdere) automatisering en digitalisering betekent hierin een grote meerwaarde, en die meerwaarde is exact waarvoor ArsPharma en de apotheekrobot staan.

Dankzij de apotheekrobot wordt uw werk op die manier georganiseerd dat u als apotheker tijd hebt voor wat écht belangrijk is: een uitstekende service bieden en als vertrouwenspersoon fungeren voor de klant. Daarnaast verzekert de apotheekrobot ook een efficiëntere en productievere manier van werken, wat een stijging in omzet met zich meebrengt. Ook wordt op deze manier de stock makkelijker gecontroleerd en worden dankzij de automatisaties menselijke fouten tot het minimum beperkt.

Tenslotte gebeurt de verwerking van de apotheekrobot door ArsPharma op de meest gesofisticeerde manier, zodat deze in harmonie blijft met de rest van het interieur van de apotheek. De apotheekrobot kan ook buiten uw apotheek worden geïnstalleerd zodat u buiten uw werkuren geen klanten hoeft mis te lopen.